2023-08-30 18:00

Seriestarten för vårt Herrlag avklarad och det blev vinst 2-0 mot Borstahusen.

* Fortsatte med bortavinst 2-0 mot IFÖ Bromölla.

* Förlust borta mot IF Lödde med 1-0.

* Ny match mot IFK Klagshamn och tyvärr så kändes som om vi inte var riktigt med och förlorade med 1-3.

* Ny match mot ett av topplagen Lilla Torg och tyvärr blev det förlust med 5-0.

* Match hemma mot Sölvesborg Goif och en jämn match som slutade 2-2 efter ett sent

(95 minuten) kvitteringsmål av Vaif. Det tar emot för laget som inte riktigt får ihop spelet.

* Ny match mot Nike och en knapp vinst med 1-2. Senaste vinsten var den 16 april så det var dags för en seger. Tränaren var positiv efter matchen och tyckte att laget kommit in i en positiv trend.

* Ny match mot Limhamn Bunkeflo och vinst med 2-1. LB är ett bra lag, men de är sårbara på omställningar och där straffade vid dem. Vi har haft lite stolpe-ut tidigare i år men idag hade vi stope-in säger tränaren.

* Nu dags för Eslövs BK och dessvärre förlust med 2-0. Efter en bra start på säsongen har vi tappat allt mer mark i tabellen. Vi saknar lite stabilitet och rutin. När allt stämmer så kan vi slå vilket lag som helst, men vi har en för låg lägstanivå.

* Ny match och då mot FC Trelleborg hemma och vinst med 2-0

* Match i DM mot Österlen och det blev vinst med 3-1. Läs om matchen här

* Ny match borta mot Höllviken och 1-1 trots stort bollinnehav och att vi dominerade matchen kunde vi inte avgöra. Kvar på 7:de plats.

* Vårens sista match slutade med 2-1 vinst mot IFÖ Bromölla och två mål av Hampus Isberg.

Innebär att laget har 6 vinster, 2 oavgjord och 4 förluster så här långt.

Ny DM-match mot Eskilsminne IF och dessvärre förlust med 3-0.
Det var ett fruktansvärt bra motstånd vi mötte i dag. Det ska ju förstås skilja lite på två divisioner. Men jag är stolt över att killarna snabbt kom över nervositeten i inledningen och sedan kämpade matchen igenom. Det kunde ju slutat med större siffror men samtidigt har vi ju också en bra målvakt, sa Jim Gustafsson.
Det var kul att få komma hit till denna arena och spela en bra match.

Borstahusen BK - Veberöds AIF 2 - 5

Härligt med en seger direkt efter sommaruppehållet.

Veberöds AIF - IF Lödde 2- 3

Knapp förlust mot ett starket IF Lödde.

IFK Klagshamn-Veberöd 3-3 (3-1)

Klagshamn hade ledningen med 3-1, och med tanke på det är det svårt att vara nöjd. Men jag tycker att Veberöd är ett av seriens bästa lag tycker Daniel Pode tränare i Klagshamn.

Poängräddare för Veberöd blev debutanten Algot Friberg, född -06.

Han blev inbytt i paus och sedan gjorde han 3-3. Jag tycker att vi var klart bättre, och vi kunde lika gärna vunnit med tre eller fyra mål. Men när matchen blev som den blev så får vi vara glada att vi i alla fall tog en poäng, sa Jim Gustafsson, tränare i Veberöd.

MålgörareTim Alfredsson, Joel Vom Dorp, Algot Friberg.

Veberöds AIF - Lilla Torg 6 - 2

Sölvesborgs GIF - Veberöds AIF 0 - 0

Veberöds AIF - GIF Nike 8 - 0

IF Limhamn Bunkeflo - Veberöds AIF 3 - 1

Veberöds AIF - Eslövs BK 1 - 1

Trots ett klart spelövertag fick vi nöja oss med en poäng. Esöv står lågt och är bra på omställningar. Vi hade ett stort bollinnnehav, famför allt i andra halvled. Men det är svårt att anfall mot ett lag som parkerar alla spelare på egen planhalva.
Nu ligger vi trea och kan vi hålla den placeringen så vore det bra. Säger tränaren Jim.

FC Trelleborg - Veberöds AIF 0 - 3
Efteren något avvaktande första halvlek ökade vi tempot i andra.
Vi gjorde några byten i halvlek och det gav resultat. Vi har chans att nå föreningens bästa placering sedan vi åkte ur division 2 för 26 år sedanom vi vinner avslutnings matchen mot BK Höllviken kommande lördag.

Veberöds AIF - BK Höllviken 8 - 2

Innebär att laget har 11 vinster, 5 oavgjorda och 6 förluster och slutade 3:a.

Grattis till en bra säsong.

Seriepremiär avklarad
2023-04-07 23:22

Så var seriepremiären i Div 3 avklarad. Det blev vinst med 2-0 mot Borstahusen BK.

Vinsten satt långt inne och Veberöd blev pressat i andra halvlek och kunde i slutminuter säkra segern.
Premiär målgörare blev Johannes Andersson och Linus Göransson fylld på i slutet av andra halvlek.

166 glad supportrar från båda lagen möte upp.

Inför Vanneberga IF
2022-06-10 10:52
Sista matchen innan serien vänder!

Då är vi snart framme vid halvtid och sista matchen innan serien vänder. För vår del har det gått bra fast vi tappade 2 poäng borta mot Bromölla senast, här borde vi vunnit med alla målchanser vi radade upp, men med väldigt många spelare borta tycker jag ändå de som var med gjorde en bra insats.

Som tidigare lyfts fram har vi haft väldigt stor variation i vår trupp, idag har 31 personer varit med i vår matchtrupp under vårsäsongen, men vilka spelare har spelat mest? Nedan intressant tabell på vår topp 15 utifrån spelade minuter under de första 10 omgångarna. Som det går att utläsa är det bara 2 spelare som varit på plan hela tiden. Två rutinerade spelare som varit väldigt duktiga i år, har gett laget och backlinjen den trygghet vi behöver för att kunna spela en väldigt offensiv fotboll.