Respekt - Ärlighet - Ödmjukhet - Föredöme
Herrar A

Malmö City - Veberöds AIF 1-0
2020-09-20 20:48

Tung förlust borta mot Malmö City då jag tycker vi gör en mycket bra match mot dem. Efter två mindre bra insatser så höjde vi oss rejält i denna match och vår första halvlek är nog en av våra bästa i år.

Vi har mycket boll och vi står högre upp i matchen och vi skapar chanser för att ta ledningen också. Besnik har ett skott i ribban, Eric, Axel och Selmir har också lägen men det ville sig inte att få in bollen. 0–0 i halvlek står sig och vi går in rätt så nöjda med den, men framför allt måste vi fortsätta att jobba lika hårt i andra med lika bra rörelse och passningsspel dom den första. City ändrar lite i sitt spel och står mycket högre upp och pressar oss så vi inte har lika mycket tid med bollen, och redan i den 48 min gör dem 1-0 då våra mittbackar går ihop och deras FW får bollen och skjuter nere vid Daniel som inte kan göra mycket åt den bollen.

Daniel S som ersatta Johan i målet gör en bra match, och en strålande bra räddning på ett friläge i andra halvlek. Tycker att City driver på bättre dem första 20–25 min innan vi tar tag i det igen och verkligen går för en kvittering sista 20. Bästa chansen har väl Axel på ett inspel ca två meter från målvakten, men får inte till skottet som målvakten enkelt plockar in. Vi skapar flera halvchanser till men bollen ville inte går vår väg denna dag. 3 matcher kvar i serien och vi behöver fortfarande minst 3–4 poäng för att vara säkra på spel i Div. 3 nästa år.

Tuff match då serieledarna (Balkan) kommer på besök på lördag 14.00, men kan vi prestera lika bra som mot City så kommer trean då istället skall ni se. Plus till alla i laget och Viktors inhopp som var bra i andra halvlek.

Andy axelskadad, Linus fotskada och Johan J ljumskskadad. Hugo sjuk, Philip jobbade, Martin och Tim utanför truppen.

Malmö City – KFF 1–0 (0–0)

2020-09-12 Kirsebergs IP Konstgräs A-plan, 50 betalande.

48´ 1–0 Steve G.