Herrlaget 2017

Mattias Jönsson visar vägen!
2017-10-13 16:39
Mattias Jönsson #10, går i bräschen och visar vägen inför 2018!

Det är full aktivitet bakom kulisserna under spelarnas uppehåll. Det ligger i allas intresse att signa och säkra tydliga karaktärer i den befintliga truppen. Redan nu kan Veberöds AIF med glädje presentera Mattias Jönsson som klar 2018. Trots uppvaktning från andra klubbar så stannar trotjänaren även kommande säsong, en tydlig signal till övriga om kvalitetssäkring och vilken standard vi vill ha i truppbygget.

Coach
Nuläge!
2017-10-06 19:16
Spelarna i truppen har uppehåll efter en lång fotbollsperiod, men övriga i och kring organisationen börjar redan nu fokusera och blicka mot 2018. Ambitionen är definitivt att ha ett slagkraftigt lagbygge inför kommande säsong, vilket innebär hårt och intensivt arbete.

Ledarstaben håller på att ta form och det är inom kort dags för individuella samtal spelare/tränare, allt för att göra ett positivt avstamp mot kommande mål och utmaningar. En spännande process!

Träningsstart v.43, tisdag 24 oktober 19:15 Svalebo Konstgräs. Gemensam jogg från omkl-rum till planen i god tid.
OBS: Vi går in i en "silly season" period inom kort MEN första veckan är det endast den befintliga truppen som samlas för träning. Samtliga som är intresserade av träning med Veberöds AIF efter den veckan måste ta kontakt med ansvariga ledare för ett OK att delta. 

Efter inventering av trupp, intresse utifrån etc så beslutar vi om behovet av ev träningsmatch(er) redan i höst.

Arbetet med VAIF:s seniortrupp fortskrider...

Väl mött!

Coach


Ny tränare för herrlaget
2017-10-05 22:13

Ny tränare för herrlaget i Veberöds AIF

Daniel "Danne" Lindgren, 38 år bosatt i Malmö med fru och två döttrar. Tidigare verksam som huvudtränare i BK Flagg där det blev hela sex säsonger, kommer närmast från två säsonger med huvuduppdrag i IFK Trelleborg. Danne arbetar som idrottslärare på Oxievångsskolan i Malmö och har genomgått SVFF:S tränarutbildning bas.

 

Daniels ord ”Varför Vaif”?

En förening med tydlig struktur, organisation och engagemang genom sin svart-vita tråd som grund. Klubben presenterade en otroligt väl genomarbetad profilbild av den tränare som de sökte, vilket motsvarar mina värderingar och målbilder. Här finns underlag i föreningen för att ta ytterligare kliv och med duktiga ungdomar på uppgång, samt kontinuitet i arbetet, så är jag övertygad om att vi kan utvecklas tillsammans. Jag ser med tillförsikt fram emot ett spännande samarbete med VAIF!

 

Föreningen tackar Leif Engqvist för hans idoga arbete med seniortruppen. Vi tackar också Leifs stab för väl utfört uppdrag.    

 

 
Sponsorer