Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Välkommen till P02/03s hemsida!

Vi är ett gäng härliga killar som tränar och spelar tillsammans varje vecka.

Vi tränar på Svalebo konstgräs tisdagar och torsdagar, 19.15 - 20.45


Kolla in vår kalender och besök gärna oss på någon av våra matcher eller träningarGåsacupen i Skurup
2016-11-06 22:06

I helgen har vi spelat i Gåsacupen med två lag, ett P03/04 lag på lördagen och ett P02 lag idag.

P03/04 laget klarade sig inte vidare från gruppspelet men gjorde en kanoninsats i 1:a matchen, 2:a matchen var lite trögare med ngt sämre spel och 3:e blev vi helt utspelade av slutvinnaren av turneringen, Höllviken.

Stort tack till Adam, Gustav, Toby och William från P04

P02 laget spelade riktigt bra och vann till slut gruppen med ett plusmål gentemot Wollsjö. Semifinalen förlorades mot Vellinge på straffar. Vi tog en ganska snabb ledning med 2-0, Vellinge reducerar på en straff med några minuter kvar och kvitterar därefter på en hörna. Förlängningen bjöd inte på några mål och matchen avslutades med straffar.

Stort plus till killarna. De har verkligen utvecklat sitt spel. För ett år sedan var det mest sparka och spring fotboll. Nu vågar de hålla bollen inom laget och spela sig till målchanser.

 

Säsongen 2016
2016-10-30 09:19

Efter en ganska tuff vårsäsong med två lag gick vi ner till ett lag under hösten. Killarnas utveckling har varit riktigt kul att följa. Vår spelidé har satt sig mer och mer och höstsäsongen har blandats med några vinster och en några förluster. 03-orna har haft sitt första år med 11-manna vilket har gått mycket bra med hjälp av mer rutinerade 

02-or. En hel del tid har lagts på att bygga gruppen under året och vi känner att det har blivit en bra gruppdynamik allt eftersom tiden har gått. Det är ett härligt gäng att jobba med.

Vi har anmält oss till Landoras vinterserie vilket innebär en del längre resor, bl a Leikin (Halmstad) och Ödåkra. Det ska bli spännande att möta lite nya lag.


//Tränarna


BK Höllviken - VAIF (SvB1) 3-3
2016-06-19 14:19

En bra och jämn match som vi ledde med både 2-0 och 3-1 borta mot serietvåan Höllviken. Tyvärr så blir vi stillastående och drar på oss lite för mycket friskparkar utanför straffområdet och som leder till en reducering. Som vanligt när vi är så nära så förföljer oturen oss. Ett misslyckat inlägg går i en hög bana och träffar stolpe in och 3-3 är ett faktum. När vi gick därifrån så kändes det som en förlust men 3-3 var ett rättvist resultat. Vi gläds också över vår första poäng och framför allt att vi nu spelar bra fotboll och att vi kan spela jämt med toppskiktet i serien. 

GIF Nike - VAIF 4-3 (SvC1)
2016-06-18 17:10

Det blev en förlust med 4-3 mot Nike. Killarna gör än en gång en bra match. Det känns bra att killarna inte hänger med huvudena när vi ligger under med ett eller två mål. De kämpar istället på och spelar bra fotboll. Vi hade tillräckligt med chanser för att vinna matchen men tyvärr ville bollen inte in i mål. Klart godkänd insats trots förlust.

//Stefan och Magnus

VAIF - Bjärreds IF (SvC1) 6-2
2016-06-12 16:23

Killarna stod för en bra insats idag med fint kombinationsspel, bra rörelse och ett gott snack inom laget.Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Sponsorer