Vi är ett gäng på 17 killar som älskar fotboll.

Vi tränar:

tisdagar kl 17.45-19.15 på Svalebos gräsplan.

torsdagar kl 17.45-19.15 på Svalebos konstgräsplan


Kom gärna dit om du vill börja spela med oss!

DM Match VAIF - Oxie SK
2017-03-05 18:22
Det blev tyvärr ingen match eftersom Oxie SK aldrig dök upp. Vi vann alltså på WO. Deras ledare visste inte om att de hade match idag mot oss...
Fysträning på Gerdahallen
2017-02-06 17:39
Vi har fått möjligheten att träna ett fyspass på Gerdahallen. Självklart vill vi testa det :).
Onsdagen den 15/2 kl 17.30 är det dags. Kallelse skickas precis som till match.
Vi behöver hjälp av föräldrar med skjuts av killarna. Meddela i svaret till kallelsen om ni kan köra.
Ledarna
Romelecupen 2017
2017-02-01 15:07
Det blev en rolig söndag I Svalebohallen. Mycket folk och bra stöd på läktaren! Kan dock vara bra för er att veta att vissa blir ganska nervösa när det är cup på hemmaplan. Vi pratade därför en del om nervositet, hur vi ska vara öppna med det och hur vi kan stötta varandra. Vi pratade också om att alla skulle ha ett stort smile ni när vi gick in på planen och tycka att det ska bli kul att spela. Till sist också om att ha mod, våga och att vi är ETT lag som stöttar varandra oavsett hur det går.

 

Killarna hade kul och de stöttade verkligen varandra. Spelmässigt tycker vi att fler våga hålla i bollen och spela oss fram även om det emellanåt blir väl mycket långa bollar och slå iväg bollen. Men ett steg framåt!!

Det ringer fortfarande i mitt vänstra öra efter killarnas bankande i planket i sista matchen... Båda lagen gick vidare på ett klart sätt och det blir semifinal för båda lagen. Vinst ger finalplats och förlust innebär match om 3:e pris.

Träningsläger med övernattning
2017-02-01 14:53
Helgen den 25-26 mars kör vi årets läger med övernattning. Se till att boka upp denna helg för grabbarna.
DM & träningsmatcher
2017-02-01 14:49
Vi har anmält ett lag till DM i P14 klassen. Matcherna spelas under tre helger i början av mars.

Dels får vi mycket bra motstånd som träningsmatch, vi får möta fysiskt tuffare lag. Dessutom kan P03 spelare spela med oss, om de skulle vilja.

 

Ni kommer få kallelser till DM matcherna inom kort. Det innebär inte direkt att er grabb kommer spela alla matcher. Vi får helt enkelt se hur vi får ihop laget med P03 killarna. Detta är alltså för att se hur många som kan till respektive match. Svara därför precis som att er grabb ska spela matcherna.

 

Förutom DM så kommer vi ev ha ytterligare trän matcher. Dessa återkommer vi med.

 
Sponsorer