SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
VEBERÖDS AIF
Respekt - Ärlighet - Ödmjukhet - Föredöme
Anmälan Knatte

Knatte
 
Knattestart lördag 15 april 2023
2023-02-25 12:43

Vill du börja spela fotboll och är 5 – 8 år?

 

Då har du chansen lördagen den 15 april för då börjar knattefotbollen!!

Flickor och pojkar födda  -15 (8 år),  -16 (7 år), -17 (6 år)  samt -18 (5 år) är mycket välkomna att vara med på knattefotboll med VAIF. Vi spelar nio till tio lördagar på våren och ungefär lika många på hösten. Vi träffas på Romelevallen lördagar kl. 09.30 – 11.00.

 

Första tillfället är lördagen den 15 april kl. 09.30 – 11.00 då vi även har inskrivning för alla nya knattespelare. Om ni inte har möjlighet att komma första lördagen går det givetvis bra att komma följande lördagar. Det viktigaste är att du är klädd i träningskläder och lämpliga skor.

För att underlätta inskrivningen så kan ni redan nu anmäla ert barn genom vår hemsida www.vaif.se under rubriken Medlemskap och Ny medlem eller se nedan.

 

Medlemsavgiften för knattespelare i VAIF är 600 kr och utöver medlemskap får man även en knattetröja och en fotboll. Detta får man först när medlemsavgiften är inbetald.

Anmäler dig till Knatte gör du genom att välja denna länk
Anmäl dig här

Alla har möjlighet att prova 3 gånger sedan måste man betala medlemsavgiften.

 

Alla knattespelare bjuds på saft och bulle vid varje lördagsträning. Det finns även fika till försäljning för fikasugna åskådare.

Vi hoppas att ni tycker detta verkar roligt och att ni vill prova på att spela fotboll med oss i VAIF!

 

Till er föräldrar så ser vi gärna att ni stanna kvar under träningspasset!

 

Om du är intresserad att hjälpa till i vår verksamhet, tveka då inte utan ta kontakt med någon av oss nedan så berättar vi gärna mer. Detta gäller alla åldersklasser, vi kan inte bli för många ledare. I de yngre åldersklasserna behöver man inte kunna så mycket om fotboll utan där gäller i första hand låta barnen leka med bollen.

 

Är du intresserad av att hjälpa till med detta fantastiska uppdrag hör av dig  till knatteansvarig Filip Nilsson se nedan.

 

Med vänliga fotbollshälsningar och förhoppningar om att vi ses lördagen den 15/4!

 

Kontakt: Filip Nilsson Filip Nilsson e-post f_nillson87@msn.com

 

Mer information/kontaktuppgifter hittar du på vår hemsida: www.vaif.se

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
VEBERÖDS AIF, 21/11 10:27 
VEBERÖDS AIF, 18/11 21:49 
VEBERÖDS AIF, 17/11 14:11 
VEBERÖDS AIF, 20/10 09:06 
VEBERÖDS AIF, 09/10 18:55 
 
Sponsorer