Veberöds AIF P16 består av pojkar födda -08 och -09. Vi är en stark trupp som tränar fotboll 3 gånger i veckan.

Vi kommer till våren att spela med ett lag i P16 Skåneserie B och ett lag i P16 Sydvästra.

Vi välkomnar drivna och ambitiösa spelare att komma och provträna med oss. Vi har utrymme för fler spelare i vår trupp.

Vi finns på Svalebo konstgräs måndagar, onsdagar och torsdagar kl 19:15.

Premiärseger i P16 Skåneserie B🔥💪🏻
2024-04-17 13:11

Det blev en förkrossande seger med 10-1 mot Ramlösa Södra IF i Skåneserie B.

VAIF visade hunger, vilja och kvalitet i 90 minuter. Grym insats av killarna.

Värt att notera är att Tristan gör 6 mål och Theo gör 90 minuter i mål för första gången på 6 månader😃

Premiärseger i P16 Sydvästra👏💪🏻
2024-04-17 13:02

På fredagen var det seriepremiär i P16 Sydvästra på Aggarpsvallen mot Svedala IF.

Det blev till slut en skön 2-0 seger för VAIF genom mål av Erik och Dante L.
3 poäng och Elliot fick hålla nollan. En bra start på serien💪🏻

Noterbart är att Vilmer gör sina första 90 minuter sedan skadan i februari😃

Seger mot IF Lödde!
2024-04-08 15:13

På ett soligt Tolvåkers IP spelade VAIF sin sista träningsmatch innan serierna drar igång. IF Lödde stod för motståndet och det var en härlig match med högt tempo och bra spel från båda lagen. VAIF tar ledningen i 75 minuten genom att Tristan nickar fram en djupledslöpande Theo. Theo avslutar sedan på ett fantastiskt sätt, genom att lobba över den i matchen duktiga Lödde-målvakten. Ett mycket vackert fotbollsmål.

2-0 målet kommer bara två minuter senare. Återigen Tristan som spelar fram en djupledslöpande Hannes som inte gör något misstag.

VAIF har bud på fler mål. Nisse drar ett kanonskott stenhårt i ribban och Hannes har en nick som Löddes målvakt gör en fantastisk räddning på.

I stort en mycket bra genomförd match av VAIF, där alla gör jobbet och kämpar för varandra. Vilmer gör sin första start sedan sin skada, Elliot håller nollan och VAIF gör två fina mål.

Till helgen drar seriespelet igång. På fredag spelar VAIF borta mot Svedala IF i Sydsvästra och på lördag tar VAIF emot Ramlösa Södra i Skåneserie B på Svalebo.

Knapp förlust mot Torns IF!
2024-04-01 21:03

Annandag påsk spelades det träningsmatch mot Torns IF. VAIF gör ingen bra 1:a halvlek för att uttrycka det milt. Det står 0-4 till Torn efter 28 minuter. VAIF låter Torn diktera spelet under stora delar av halvleken. Med 0-4 efter 1:a halvlek, blir det ett rejält snack i pausen. VAIF kommer ut som ett helt nytt lag och lyckas reducera Torns ledning tre gånger. VAIF är sedan mycket nära att kvittera i slutsekunderna. Matchen slutar dock 3-4 till Torn. En mycket bra 2:a halvlek som vi tar med oss till sista träningsmatchen mot IF Lödde på lördag.

We keep on pushing💪🏻👊🏻⚽️

Vinst mot Linero⚽️💪🏻
2024-03-28 13:49

Söndagen 24 mars spelade VAIF träningsmatch mot Linero IF. Hela 17 spelare fick matchtid och två spelare fick göra säsongsdebut i Ehsan och Mohamed. Det blev en bra genomkörare inför stundande seriespel, där VAIF till slut kunde ta hem segern med 3-2.

Nästa uppgift blir träningsmatch mot Torns IF på måndag 1/4.