Veberöds AIF P16 består av pojkar födda -08 och -09. Vi är en stark trupp som tränar fotboll 3 gånger i veckan.

Vi kommer till våren att spela med ett lag i P16 Skåneserie B och ett lag i P16 Sydvästra.

Vi välkomnar drivna och ambitiösa spelare att komma och provträna med oss. Vi har utrymme för fler spelare i vår trupp.

Vi finns på Svalebo konstgräs måndagar, onsdagar och torsdagar kl 19:15.

Seger mot Husie IF i DM👊🏻💪🏻
2024-03-18 09:23
VAIF tackar publiken för stödet👏

I lördags spelades en avgörande match i DM’s gruppspel mot Husie IF.

På ett blåsigt Husiegårds IP, stänker Tristan in 0-1 redan efter 7 minuter. 0-2 målet är en riktig delikatess där Nisse spelar Dante L som avancerar till offensiv position. Dante hittar in till Tristan som på 1 tillslag hittar Isak. Isak väggspelar sedan igenom Husies backlinje med Tristan och avslutar sedan iskallt. Ett mycket fint fotbollsmål👌⚽️.

Husie lyckas sedan reducera i 2:a halvlek efter slarv av VAIF.

Erik punkterar sedan matchen i 80 minuten efter fint förarbete av Hannes.

En fin arbetsinsats av hela laget som gör att VAIF vinner med 1-3. Tyvärr räcker inte en 2:a plats och 6 poäng i gruppspelet för att gå till slutspel. Endast 9 gruppsegrare samt bästa 2:an ( Hässleholms IF)i de 9 grupperna går till slutspel.

Förlust i DM
2024-03-10 19:14

På ett blåsigt Svalebo blev det en rejäl förlust mot Pojkallsvenska LB/07. Det var som två matcher i matchen, där VAIF gör en bra  1:a halvlek. VAIF satte en rejäl press på LB/07, men kunde tyvärr inte ta tillvara på alla chanser som skapades. När domaren blåste av 1:a halvlek, stod det 1-2 till LB/07.

I 2:a halvlek tappar VAIF matchen totalt och det rinner iväg rejält. Slutresultatet blir 1-11 till LB/07.

Nu ser vi till att lära oss rätt saker från denna match. Ny och avgörande match i DM mot Husie på lördag.💪🏻⚽️

Premiärseger i DM💪🏻
2024-03-02 19:19

Under lördagen var det premiär i DM på Uppåkravallen mot Uppåkra IF. Det blev en övertygande seger för VAIF med 10-0 efter bl a dubbla Hat-trick av Tristan⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️.

Trots en stor ledning, fortsatte killarna göra jobbet och spela vårt spel. Grym insats av killarna💪🏻

Vinst mot Svedala
2024-02-29 16:51
Lagen tackar för matchen

Säsongens tredje träningsmatch slutade med seger för VAIF med hela 8-0. Starkt jobb av killarna och en väl genomförd match. Nästa uppgift blir borta mot Uppåkra i DM på lördag.

We keep on pushing💪🏻

Seger i Romelecupen 2024🏆
2024-02-11 21:14

Det blev VAIF P16 lag vit som som tog hem segern i Romelecupen 2024. Det blev en rafflande final mot FC Trelleborg, där Vilmer avgjorde matchen i 3:e förlängningen. Grattis och grymt jobbat killar⚽️💪🏻