SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
VEBERÖDS AIF
Respekt - Ärlighet - Ödmjukhet - Föredöme

 
Fotbollsskola
2024-07-05 08:39

Efter en väldigt lyckad fotbollsskola i juni kör P16 ännu en fotbollsskola innan sommarlovet är över. In och anmäl er till två roliga och givande dagar

Besök av utlandsproffs hos P11
2024-06-19 07:59

Utlandsproffset Max Svensson var i förra veckan med och tränade med P11. Max spelade senast i nederländska klubben Willem II, där han spelade i tre år, bland annat i den nederländska högstaligan. Max har även spelat i Allsvenskan med Helsingborgs IF.

 

Max pratade med spelarna om hur det är att vara proffs och hur hans väg var för att bli så duktig som han är. Den var inte spikrak......

 

Spelarna tyckte det var grymt roligt att få träna ihop med ett proffs och Max hjälpte även oss tränare med att förklara hur man ska agera i de olika situationerna!

 

Lycka till Max i framtiden och hoppas att du gillade chokladen!!!

 

Fakta om Max Svensson

 

Sommarträning i 2 dagar på Romelevallen
2024-06-17 20:14

Fler bilder (+42) >>

40 laddade ungdomar har anmält sig till träningsdagarna på Romelevallen. Entusiasm var hög och alla satsade för fullt.

 

Träningen leddes av Jonas Karlberg, Jim Gustavsson och Daniel Larsson. Till sin hjälp har de 16 entusiastisk  spelare från P16 laget.

 

Träningen fortsätter i morgon tisdag kl.13.00 på Romelevallen

2024-06-16 21:19
 
Ny ordförande Veberöds AIF
2024-06-12 18:42

Ny ordförande Veberöds AIF

 

Vid det extrainsatta årsmötet 240528 blev jag, Låtta Bjerström, vald som ordförande i Veberöds AIF. Min fotbollskarriär startade med några träningar som åttaåring i Revinge IF för att sedan ta ett ”litet” längre uppehåll. Återupptog min fotbollskarriär som 26-åring och spelade två säsonger i Lunds BOIS. Höjdpunkten i min karriär var när jag gjorde mitt första (och enda) mål mot GIF Nike.  

Som så många andra ledare/medlemmar så startade mitt engagemang i VAIF när mina två döttrar började spela fotboll. Jag och min man Stefan var under flera års tid lagledare och tränare för flickor födda 2006-2007 där vi har många roliga minnen från den tiden. Jag blev invald i styrelsen 2021, mitt i pandemin, och är inne på mitt fjärde år nu. Frågor som ligger mig varmt om hjärtat är:

  • Jämställdhet. Våra flickor och pojkar ska ha samma förutsättningar att spela fotboll.
  • Barn- och ungdomsfotboll. Strävar att så många som möjligt, så länge som möjligt och i en sådan bra miljö som möjligt.
  • De sju diskrimineringsgrunderna.

Styrelsens arbete fortsätter för att utveckla och driva vår förening framåt. Finns det frågor, funderingar eller idéer så tveka inte att höra av er! På denna sida finns kontaktuppgifter till styrelsemedlemmar och ansvariga.

Vi går in i ett sommaruppehåll där våra två representationslag toppar tabellen i respektive serie. Fantastiskt bra jobbat under våren! Vi har många barn- och ungdomslag som går framåt fotbollsmässigt och som lag. Det har även utbildas många nya barn- och ungdomsdomare i föreningen och som har debuterat som domare under våren. Jag vill passa på att tacka alla engagerade ledare, föräldrar, spelare, domare och medlemmar för det engagemang som ni bidrar till föreningen! Utan er är vi inget VAIF!

Önskar er alla en skön sommar! Ser fram emot att få läsa om alla sommarcuper i höstens första veckobrev!

 

 

Nyheter från våra lag
 
Sponsorer