SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
VEBERÖDS AIF
Respekt - Ärlighet - Ödmjukhet - Föredöme

Romelecupen 2023
Efter två år med pandemi är vi äntligen tillbaka med vår populära Romelecupen. Vi har begränsat med antal platser så vänta inte med er anmälan.

Inbjudan till Romelecupen 2023 

 

Romelecupen spelas vecka 3, 4, 5 och 6 . Alla matcher spelas i Idrottshallen vid Svaleboskolan.

 

För mer information välj Inbjudan

 

Vill du anmäla dig direkt så gör du det här 

 

 

Vaif förstärker truppen inför Div 3 sejouren
2022-12-03 13:14

Vi är glada att få Joel Cronwall till Veberöds AIF. Joel är en snabb och stark mittback från Furulunds IK med bra spelförståelse.

 

Vi fortsätter att spetsa till truppen med Marven Elias från KSF Prespa Birlik. Marven är en modern wingback med många fina kvaliteter som även kan spela i den centrala linjen.

 

Vi är glada att presentera nästa nyförvärv - Linus Göransson. Tomelilla IFs klart bästa offensiva spelare som noterades för 7 mål och 11 assist under säsongen. En spelare vi ser stor potential i och kommer passa väldigt bra in i vår miljö 

 

Nästa nyförvärv att presenteras är Tim Alfredsson från Lunds BK. En mogen spelare trots sin unga ålder som är mycket bra skolad för att hantera den fotboll vi spelar i Veberöds AIF. Tim kommer tillföra bra spets till truppen 

 

Vi fortsätter att rekrytera ungt och har den stora glädjen att presentera Marcin som nästa nyförvärv. Marcin är en egen produkt som under 2022 provat på seniorfotboll i Janstorp. Nu återvänder anfallaren och vi tror Marcin kommer utvecklas vidare i vår miljö.

 

Vi är stolta att presentera Hugo Bjurnemark som nästa spelare att förstärka truppen inför säsong 2023. Hugo är en duktig anfallare som trivs som 9a och kommer senast från Österlens FF där han både spelat i Ettan södra och division 2.

 

Vi hälsar alla spelare välkomna och önskar dem lycka till.

 

Klart med serien 2023
2022-12-03 12:46

Så är serieindelning klar inför 2023, vi hamnade i Södra Götaland med lag från närområdet.  Tufft blir det för Sölvesborgs GoIF och i vis mån också för Ifö Brmölla som får  långa resor till sina borta matcher. 

Det skall bli intressant att följa vårt lag mot betydligt tuffare motstånd än i år. Förberedelserna inför nästa säsong har så sakteliga börjat. Flera träningsmatcher är inplanerade och en del redan spelade. Hård vinterträning väntar för våra spelare.

 

Så här serien ut:

Ble Sölvesborgs GoIF SöG
Skå BK Höllviken
Skå Borstahusens BK 4
Skå Eslövs BK 2
Skå FC Trelleborg 4
Skå GIF Nike
Skå IF Limhamn Bunkeflo
Skå IF Lödde
Skå IFK Klagshamn 4
Skå Ifö Bromölla IF 4
Skå Lilla Torg FF
Skå Veberöds AIF 4

Julgransförsäljningen är i full gång
2022-11-27 14:52

Idag startade årets Julgransfösäljning. Först ut som försäljare var representanter för Damlaget, Dino Becic, Isa Rosen, och Jörgen Svensson.  Johnny Jönsson tittade förbi för att fixa elproblem.

Det såldes säkert ett 20 tal granar på kort tid så vi ser fram emot kvällens avstämning.

2022-11-16 19:03
 
Skadegörelse på konstgräsplanen
2022-11-07 19:13

Det skulle vara intressant att veta hur ni tänker som i helgen slängt brinnande papper på konstgräsplanen vid Svalebo. Den bytades ut i våras så den är bara några månader gammal, men det spelar tydligen ingen roll för människor som er som bara förstör för andra.

 

Inlägg från ansvarig från kommunen

 

Vi i föreningen upplever detta som mycket tråkigt och det slår hårt mot vår verksamhet när planen blir skadad. 

 

Till er som sysslar med denna verksamhet. Kom ner till lagens träningar så kan ni få hjälpa till med träningen och träffa kompisar. Ni behöver inte kunna spela fotboll, föreningen behöver er till andra uppgifter.

 

Ni som vet vem som skadat konstgräset, får gärna höra av er till någon av oss i föreningen antingen personligen eller via mail till kansli@vaif.se 

Det hade varit mer reko om du/ni som gjort hörde av er.

Nyheter från våra lag
P8, 04/12 21:03 
P10/P11, 03/12 14:09 
HJ19, 03/12 12:39 
F10, 14/11 19:48 
Dam, 05/11 11:24 
 
Sponsorer