SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
VEBERÖDS AIF
Respekt - Ärlighet - Ödmjukhet - Föredöme

 
Ny ordförande Veberöds AIF
2024-06-12 18:42

Ny ordförande Veberöds AIF

 

Vid det extrainsatta årsmötet 240528 blev jag, Låtta Bjerström, vald som ordförande i Veberöds AIF. Min fotbollskarriär startade med några träningar som åttaåring i Revinge IF för att sedan ta ett ”litet” längre uppehåll. Återupptog min fotbollskarriär som 26-åring och spelade två säsonger i Lunds BOIS. Höjdpunkten i min karriär var när jag gjorde mitt första (och enda) mål mot GIF Nike.  

Som så många andra ledare/medlemmar så startade mitt engagemang i VAIF när mina två döttrar började spela fotboll. Jag och min man Stefan var under flera års tid lagledare och tränare för flickor födda 2006-2007 där vi har många roliga minnen från den tiden. Jag blev invald i styrelsen 2021, mitt i pandemin, och är inne på mitt fjärde år nu. Frågor som ligger mig varmt om hjärtat är:

  • Jämställdhet. Våra flickor och pojkar ska ha samma förutsättningar att spela fotboll.
  • Barn- och ungdomsfotboll. Strävar att så många som möjligt, så länge som möjligt och i en sådan bra miljö som möjligt.
  • De sju diskrimineringsgrunderna.

Styrelsens arbete fortsätter för att utveckla och driva vår förening framåt. Finns det frågor, funderingar eller idéer så tveka inte att höra av er! På denna sida finns kontaktuppgifter till styrelsemedlemmar och ansvariga.

Vi går in i ett sommaruppehåll där våra två representationslag toppar tabellen i respektive serie. Fantastiskt bra jobbat under våren! Vi har många barn- och ungdomslag som går framåt fotbollsmässigt och som lag. Det har även utbildas många nya barn- och ungdomsdomare i föreningen och som har debuterat som domare under våren. Jag vill passa på att tacka alla engagerade ledare, föräldrar, spelare, domare och medlemmar för det engagemang som ni bidrar till föreningen! Utan er är vi inget VAIF!

Önskar er alla en skön sommar! Ser fram emot att få läsa om alla sommarcuper i höstens första veckobrev!

 

 

HERR
2024-06-03 08:41, HERR
 
Dam
2024-05-13 18:07, Dam
 
Skånes Idrottsledarstipendium
2024-05-07 18:54

Vi har glädjen att berätta att Basma Abenar, hjälptränare för F7/8, har tilldelats Skånes idrottsledarstipendium på 10 000kr. Motiveringen: "Basma är en tjej som har sitt hjärta i VAIF. Hon började spela som liten tjej och är nu en gjuten spelare i damlaget. Hon är hjälptränare till vårt flicklag som är födda 2016/2017 där hon är en fin förebild som visar vägen för våra unga flicklag. Hon är trygg och hon har ett empatiskt förhållningssätt till tjejerna. Så det är Veberöds styrelses motivering."

 

Grattis Basma! Veberöds AIF: Vänner
2024-04-29 22:27

Vill du ha en skylt med ditt namn på VAIFS vänner-skylten?

 

Då är det bara att swisha 1500 kr till 123 668 8212 och skriva önskad skylttext i meddelanderaden. 

Så kommer din skylt upp på Veberöds AIF:s Vänner skylten på Romelevallen.

Nyheter från våra lag
 
Sponsorer