SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
VEBERÖDS AIF
Respekt - Ärlighet - Ödmjukhet - Föredöme
P12/13

2023
 
Året 2022
2022-12-03 14:09

Vi började redan under hösten 2021 att prata oss samman med ledarna från laget med killar födda 2012 om att gå ihop. Detta för att båda lagen tappat spelare och vi tänkte på framtiden när killarna ska spela 11-manna så behöver vi då ha en större trupp.

Det var en tuff början men  har under året som gått fått en samlad och bastant trupp. Vi är idag 31 härliga killar i vårt lag och 4 ledare.

Spelarna har gjort en fantastisk säsong och en utveckling hos alla spelare.  

På våra träningar har vi en närvaro på ca 25 spelare/ träning. Vi  har under året fokuserat på hur vi vill spela fotboll och planerat träningarna därefter.

På våren spelade vi i två serie och under hösten i tre serier.

Nu under vintern spelar vi i vinterserien med tre lag.

Vi kommer att spela i Skånecupen med 4 lag.

Vi börjar nästa år med att spela i vår eftelängtande Cup på hemmaplan- Romelecupen 2023.

 

Vi ledare ser framemot ett nytt spännande år med killarna.

 

Tack för detta året / Jessica  & Christoffer& Johan & Fredric

 

 

 

Summering 2020
2021-01-19 10:36
 Vi är en bred trupp med 19 stycken spelare, av dessa så har 14 stycken varit med från start. Vi är tre ledare som har alla varit spelare, två har spelat i VAIF  och en har spelat i bla MFF. Så vi har tillsammans en bred kunskap men långt ifrån fullärda som ledare, detta hoppas vi att Jonas ska hjälpa oss med. Vi vill lära oss mer.

 

År 2020 började vi året med träning ute och även träning inomhus för att förbereda oss till två inomhuscuper. Den första var på hemma plan, Romelecupen. Alltid lika roligt att vara med. Killarna älskar att spela inför hemmapublik och älskar våra prisutdelningar. Andra cupen var Borrby cupen. Inte lika bra men bra engagerat.


Våren blev inte som vi tänkt oss, vi hade bokat in träningsläger med träningsmatcher men blev tyvärr inställt tack vare Corona. Våra killar fick lov att träna och spela sina seriematcher när det väl satte igång. Några lag ville inte spela och det fick man acceptera. VI hade ett lag i A-serien och ett i C-serien.

Våra killar har utvecklats så mycket både på plan och vid sidan om. Det är så roligt att följa deras resa.

Vi avslutade våren med mycket bra matcher som vi ledare är mer än nöjda med, 

 

Efter ett konstig sommar så började vi höst säsongen samtidigt som skolan började. Det märks på en del killar att dem börjar bli för stora att spela 5-manna spel. Vi har under många träningar tränat med 7-manna spel.


Så i några av våra seriematcher spelade vi dem i 7-manna. Detta fixade våra killar över förväntan. 

En väldigt bra säsong där våra killar har utvecklats i sitt spel.Vi avslutade hösten med att bjuda in Dalby, Södra sandby och Blentarp till träningsmatcher i 7-manna. Väldigt uppskattat från alla håll.


Denna höst/vinter skulle vi ha spelat Landora Vinterserien i just 7-manna. Detta hade vi alla sett fram emot men tyvärr blev det inställt.

 

Nu kör vi träningar till Jul sen har vi ledigt och börjar åter igen i Januari. 

Vi hoppas på ett bättre år 2021 och att vi alla kan spela fotboll!

 

MVH Ledarna i P9


P 9 Avslutning för säsongen med 7 manna spel och pizza
2020-10-18 16:46
 
MFF
2019-05-28 17:56

Fler bilder (+4) >>
Den 28/5 åkte vi i vårt lag tillsammans med tjejerna till MFF där vi skulle förmatch och vara maskotar.
En häftig dag för oss alla.
Sandbyspelen lag svart
2018-11-17 17:36
 
 
Sponsorer