SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
VEBERÖDS AIF
Respekt - Ärlighet - Ödmjukhet - Föredöme
F15

2024
Flickor 15 är ett härligt gäng tjejer födda -09/10/11.
Skulle du vilja prova att träna med oss, hör av dig (se Kontakt) eller kom ner till någon av våra träningar (se vår Kalender)! 
 
Välkomna!
Summering 2020
2021-01-19 11:28

2020 - ett år med många utmaningar! Jag ser tillbaka på ett år med både mot- och medgång, den största motgången är naturligtvis Covid 19 som påverkat och begränsat oss alla.

 

Vi startade året med en bra träningsperiod inomhus i Harlösahallen följt av Romelecupen. Vi kände oss väl förberedda inför seriespel men, som för så många andra, blev det en konstig upptakt med många inställda matcher.

 

Vi har genomfört två träningar per vecka (med mycket god uppslutning) samt seriematcher. Vi har en härlig trupp om 17 väldigt positiva och spelsugna tjejer vilket bådar gott inför kommande säsong.

 

Året som gått har vi tagit många steg framåt med ett par minnesvärda matcher till vår favör!

 

Just nu har vi en fungerande organisation vad gäller träningar och administration, i kombination med våra ambitiösa och härliga spelare har jag en god förhoppning om säsongen 2021!

 

/ Mårten Hansén 

 

 
Sponsorer