HJ19

Seger, till slut
2022-04-16 15:37

Idag hade vårt HJ-lag i division 3 seriepremiär, borta i ett härligt vårväder mot Oxie SK.

Vi skapade 2 jättelägen i första halvlek. Det första fick Marcus P men Oxies målvakt (Oxies klart bäste spelare) gjorde en kanonräddning. Den andra chansen fick kapten Hampus M men bollen gick över mål. Oxie hade ett farligt skott men Nino Lantz A i vårt mål fick fingrarna på bollen och styrde bollen över mål.

I andra halvlek radade vi upp chanser och det var bara en fråga om när vi skulle ta ledningen. Vi skapade 4-5 solklara chanser/frilägen, innan Marcus P på egen hand satte dit 1-0. Dock kort efter vårt mål lyckades Oxie sätta in en bollen bakom vår backlinje och deras anfallare sköt bollen i bortre gaveln, otagbart för Nino Lantz A. Dock gav vi inte upp och tryckte på framåt för ett segermål och med ca fem minuter kvar vann Toby R en duell med Oxies målvakt och rullade in bollen i (tomt) mål. Därmed vann vi matchen med 2-1. I dagens match hade vi två 08:or samt två 07:or på plan.

Målskyttar var Marcus P och Toby R.

Dagens matchtrupp: Ahmad S, Dante H, Hampus M, Leo N, Linus L, Kevin V, Marcus P, Nino Lantz A, Sager R, Toby R, Valter T, Vidar H och Vilmer M,