Respekt - Ärlighet - Ödmjukhet - Föredöme
HJ19

Bra insats mot obesegrade serieledaren GIF Nike
2022-05-01 16:25

Idag ställdes vårt lag i HJ3 mot serieledaren och duktiga GIF Nike. Nike rivstartade matchen och ”chockade” oss nog lite med sin höga och effektiva press och man gjorde mål efter mindre än 10 minuter spelade. Man hade även flera solklara chanser att göra ett par mål till men Nike var ineffektiva. Efter ca 15-20 minuter började vi hitta in i matchen och vi hittade spelvägar ur Nikes press.

Vår andra halvlek var riktigt bra och då var det vi som var det spelförande laget. Dock hade vi svårt att skapa riktigt farliga chanser. Närmast att kvittera var Linus L men Linus frispark tog i utsidan stolpen. En riktigt bra prestation sett över 90 minuter men tyvärr blev det inga poäng mot ett riktigt bra motstånd, som också ville spela fin fotboll längs marken.

Dagens matchtrupp: Ahmad A, Ahmad S, Algot F, Elliot O, Hampus M, Kevin V, Leo N, Linus L, Marcus P, Nino Lantz A, Noel A, Sager R, Valter T, Vidar H och Zani H.