SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
VEBERÖDS AIF
Respekt - Ärlighet - Ödmjukhet - Föredöme

Guldkompisar

 

Action Trend i Skurup

Vårt mål är att samla allt du behöver för att klä dig – för vardag och fest, för en aktiv fritid och för en säker stil på arbetsplatsen – under ett och samma tak. Hos oss hittar du alltid ett stort utbud av kvalitativa produkter med det senaste inom mode, arbetskläder, profilkläder och sportutrustning till både vuxna och barn. Sedan våren 2016 erbjuder vi också ett brett sortiment av cyklar för både stora och små, samt vår egen cykelverkstad. Vi vill att det ska vara enkelt och bekvämt att handla hos oss. Därför har vi öppet veckans alla dagar och vårt härliga medarbetargäng – där varje karaktär har sina unika egenskaper och kunskaper – står alltid redo att hjälpa dig hitta rätt i vårt utbud. Välkommen in!

 

 

BEGE

Bege Plattform & Ställning AB är ett familjeägt företag med ca 31 st anställda. Vi erbjuder allt vad en arbetsplats behöver. Målsättningen för Bege Plattform & Ställning AB är att framstå professionellt och utför allt inom vårt område.

Vi har 30-års erfarenhet av branschen och strävar hela tiden att vidarutbilda våra medarbetare så att de kan klara av alla typer av arbetsuppgifter. Alla våra anställda har certifikat för att montera arbetsplattformar & köra sax & bomliftar klicka här för PDF .
Ring eller skriv till oss om Ni vill veta mer om verksamheten.
Vi får besiktigat alla våra plattformar & liftar av SMP, dessutom gör vi alltid en egen montagebesiktning klicka här för PDF .

 

 

Björhaga Plantskola

Välkommen till vår plantskola

Björkhaga etablerades 1937 och idag drivs plantskolan av tredje generationen Svensson. Med gedigen kunskap, lång erfarenhet och bred kompetens förser vi Sverige med växter som gör landskapet levande. Björkhaga är en partiplantskola och försäljningen riktar sig främst till trädgårdsanläggare, kommuner och liknande. Vi är en totalleverantör av växter och tillbehör vilket gör att du som kund bara behöver en kontakt när det gäller växtinköp. Det vi inte odlar själva köper vi in av väletablerade leverantörer som vi samarbetat med länge. Vi finns i Veberöd ca 3,5 mil från Malmö och sysselsätter ca 10 helårsanställda. 

 

 

 

Coop Veberöd

Missa inte veckans butikserbjudande!

Öppet alla dagar 08:00 – 20:00



Fastighetsbyrån

Oavsett om du ska sälja eller köpa bostad i Veberöd eller Genarp är Rickard Saltin mäklaren du ska prata med. Med många års erfarenhet och flera hundra affärer i bagaget leder han dig med säker hand genom hela processen. 

Mail: rickard.saltin@fastighetsbyran.se  eller 070 - 321 75 57

 

JMY Måleri AB
Jimmy Anderssons måleri AB är ett måleriföretag som utför alla typer av måleriarbeten. In och utvändig målning, spackling, tapetsering, dekorationsmålning är bara en del av de arbete vi utför dagligen. Godkänd för F-skatt.

Glasvingevägen 34, i Södra Sandby

 

 

LKF

Lunds Kommuns Fastighets AB, LKF, bildades 1947 och har sedan dess varit ett helägt kommunalt bolag.

LKF erbjuder hyresbostäder i Lunds stad, Genarp, Södra Sandby, Stångby, Veberöd, Dalby och Revinge. Totalt äger och förvaltar vi drygt 10.000 bostadslägenheter, vilket innebär att mer än 20 000 lundabor har sitt hem hos oss.

 

 

PG Borrning AB

Geoteknisk Borrning

Vi utför de flesta typer av miljöborrningar och rörsättningar och alla typer av geotekniska borrningar.


Anlita oss för er kommande geotekniska undersökning

Geoteknisk undersökning är en bred term som omfattar många processer som
bland annat mätning, kartläggning och inspektion av marken.

 

 

sparbankenskane.se/

Vi på Sparbanken Skåne har en tydlig filosofi – att vara banken som är nära dig och den plats på jorden som du kallar hemma. Vi hjälper dig att skapa en sund och hållbar ekonomi som gör det enkelt att hantera vardagen såväl som att förverkliga drömmar. Privatperson eller företagare – vi ger dig kloka lösningar genom livet.

Alla skåningar ska kunna drömma stort och odla sina intressen fullt ut. Därför investerar vi stora delar av vårt överskott i lokala föreningar och projekt där du bor. För ett levande Skåne. Idag och i framtiden. Här kan du ta del av aktuella aktiviteter och själv ansöka om stöd.

Alla skåningar ska kunna drömma stort och odla sina intressen fullt ut. Därför investerar vi stora delar av vårt överskott i lokala föreningar och projekt där du bor. För ett levande Skåne. Idag och i framtiden. Här kan du ta del av aktuella aktiviteter och själv ansöka om stöd.

Vi investerar i framtiden

Alla skåningar ska kunna drömma stort och odla sina intressen fullt ut. Därför investerar vi stora delar av vårt överskott i lokala föreningar och projekt där du bor. För ett levande Skåne. Idag och i framtiden. Här kan du ta del av aktuella aktiviteter och själv ansöka om stöd.

 

 

SuPer Bygg AB

Pegasus Fastigheter med fastigheter i Lund , Malmö, Dalby, Genarp, Veberöd, Sjöbo, Staffanstorp, Tomelilla och Ystad

Välkommen att skicka in din intresseanmälan genom att använda något av formulären på hemsidan

https://www.superbygg.se/

 

 

Veberöds Ställningsmontage AB

Veberöds Ställningsmontage levererar kompletta lösningar inom byggnadsställningar. Verksamheten grundades av familjen Andersson 2008. Sedan starten har vi haft en god tillväxt och är idag 23 anställda inom företaget.

 Från litet tillstort familjeföretag

När familjen Andersson – Göran, Annika, Jimmy och Fredrik – grundade Veberöds Ställningsmontage var tanken att hålla verksamheten småskalig. Efter några år kände de sig emellertid mogna för nästa steg och valde att investera i egna lokaler samt inköp av större kvantiteter material. Det ledde till en snabb tillväxt med nyrekryteringar och såväl fler som större uppdrag som resultat. Idag omsätter vi ca 30 miljoner kronor årligen och är totalt 23 medarbetare inom företaget.

Lång erfarenhet

Veberöds Ställningsmontage må vara ett relativt ungt företag, men präglas likväl av mångårig erfarenhet. Göran har arbetat inom ställningsmontage sedan 1978 medan Jimmy, Görans son tillika vd, varit verksam inom branschen sedan 2002. Vår kunskap i ämnet är omfattande, tveka inte att ställa eventuella frågor till oss.

Välkommen till Veberöds Ställningsmontage.

 

 

 

Silverkompisar

Almasoft

- Mer värde i praktiken

ALMASOFT kan erbjuda dig en komplett tandvårdstjänst!

Hos oss kan du hitta alla tjänster du behöver under ett och samma tak.
En support, ett telefonnummer!
Vi erbjuder journalsystem för tandläkare/tandhygienist, faktureringssystem för tandtekniker, röntgensystem, kvalitets- och ledningsystem samt ekonomitjänster.
Utöver detta kan vi erbjuda såväl onlinetidbokning som eBackup och komplett service och support för din IT-miljö. ALMASOFT är även HSA-ombud för utfärdande av SITHS certifikat.

 

Bröderna Nilsson Åkeri

 

Handelsbanken

Vi har ett rikstäckande kontorsnät på våra hemmamarknader Nederländerna, Norge, Storbritannien och Sverige. Handelsbanken grundades 1871 och har i dag drygt 12 000 medarbetare varav 40 procent är anställda utanför Sverige. Under 2022 var 43 procent av alla chefer kvinnor.  

Sedan början av 1970-talet är Handelsbankens organisation starkt decentraliserad och verksamheten utgår alltid ifrån kundens behov. Detta innebär att alla affärsbeslut som rör enskilda kunders relationer med banken tas nära kunden.

Handelsbanken har nöjdare kunder än jämförbara banker och är en av de mest kostnadseffektiva börsnoterade bankerna i Europa.

 Rikstäckande kontorsnät

Alla affärsbeslut tas nära dig som kund, av dem som känner dig och din lokala marknad bäst. Vi finns tillgängliga där du vill mötas, i mobilen, på webben eller på något av våra kontor. Du kan också få personlig service dygnet runt via telefon. 

Nära relationer

Närheten till våra kunder är det som ger oss förmågan att ge verkligt kvalificerad och relevant rådgivning. Du som kund har alltid möjlighet att få träffa den som bestämmer -  inte ett ombud - det leder till bättre beslut och nöjdare kunder. 

En stabil och hållbar bank

Idag är vi en av världens mest stabila banker med en stark lokal förankring. Genom att fokusera på låg risk och hög lönsamhet kommer vi finnas där för våra kunder även i framtiden. Vi är också ett av Sveriges mest hållbara företag.

 

 

ICA Nära

För dig alla dagar i veckan

Vi finns nära dig med god mat till både frukost, lunch och middag.

     Öppet alla dagar 07:00 – 21:00 

 

Lina Möller Interiör

 

 

Swerock AB

 

Vi ställer om för att minska branchens klimatavtryck. Utan att tumma på kvalitet, leveranstider eller lokala närvaro:

Swerock är en av Sveriges största leverantörer av material och tjänster till bygg- och anläggningsbranschen. I erbjudandet ingår ballast, betong, transport- och maskintjänster samt miljötjänster som återvinning, marksanering och vattenrening. Med gedigen kunskap, personligt engagemang och lokal närvaro skapar vi helhetslösningar som gör ditt projekt mer hållbart.

 

 

Tetrapak

Pionjärer och världsledande inom process- och förpackningslösningar för livsmedel. I nära samarbete med våra kunder och leverantörer tillhandahåller vi säkra, innovativa och miljömässigt hållbara produkter som varje dag når ut till hundratals miljoner människor i fler än 160 länder.

Pionjärer inom beredning och förpackning av livsmedel och dryck

Du undrar kanske varifrån vårt namn, Tetra Pak, kommer? År 1952 startade vår grundare, dr Ruben Rausing, företaget efter att ha tagit fram ett alternativ till tunga glasflaskor för att förpacka och distribuera mjölk. I likhet med alla stora förändrare ansåg han att det fanns ett bättre sätt att göra det här – och han hade rätt.  

Tillsammans med ingenjören Erik Wallenberg utvecklade han en tetraederformad förpackningskartong. Den fick ge namn till företaget och markerade startskottet för vårt banbrytande bidrag till säker distribution av livsmedel över hela världen.

Ända från dag ett har vi varit fast beslutna att hjälpa till att göra livsmedel säkra och tillgängliga överallt. Och övertygade om att vi alltid kan hitta ett bättre sätt att göra saker och ting. Det har varit – och är fortfarande – drivkraften bakom våra innovationer och vårt företag.  

Verksamhets grund

Vi åtar oss att göra livsmedel säkra och tillgängliga, och vi lovar att bevara det goda: livsmedel, människor och planeten. Den här grundtanken driver allt vi gör och genomsyrar alla våra beslut.

 

 

Toyota Sydost

Vi är en fullserviceanläggning för nya, begagnade och tjänstebilar! Vi hjälper dig med däck, biluthyrning, verkstadservice, plåtskador, reservdelar, skadebesiktning, försäljning av tillbehör, med mera.

Hos oss får du den tryggaste och bästa servicen när du behöver den.

Välkommen till vår anläggning i Veberöd

 

 

 

Veidec

Med enkelhet i sinnet, ärlighet i själen, glada ögon och en vinnares hjärta levererar vi hightech produkter för reparation och underhåll. Vi älskar att ständigt förbättra och förenkla för våra kunder, leverantörer och för varandra. Med engagemang för hälsa och miljö följer vi gällande lagar och utvecklar vårt sortiment."

 

 

XL-Bygg Hans Anders

Att bygga ett hus är ett mycket stort projekt som kräver noggrann planering. I många fall kanske det inte handlar om att bygga ett hus från grunden utan att bygga ut huset eller genomföra omfattande förändringar och renoveringar.Att bygga ett hus är ett mycket stort projekt som kräver noggrann planering. I många fall kanske det inte handlar om att bygga ett hus från grunden utan att bygga ut huset eller genomföra omfattande förändringar och renoveringar.

 

 

Bronskompisar

 

Ettans Gummi

Vi på Ettans Gummi AB har arbetat med däckservice, däckvård och däckbyten sedan november 1978.

Vi utför däckservice på personbilar, motorcyklar, entreprenadfordon, traktorer, lastbilar. Vi utför arbeten inom alla däckdimensioner och de flesta märken, samt TPMS Service, hjulinställningar och även biltvätt.

Service och kunskap är något som vi lägger all tyngd på så att du som kund ska känna dig trygg när du handlar hos oss. Därav är med med i Nordens främsta däckkedja, DäckPartner

Välkommen in till oss om du behöver hjälp och råd av proffs.

 

 

Nilssons Livs Varubussen

Varje vecka, året runt, kör vi hem mat till dig som bor i Veberöd, Skurup, Rydsgård, Blentarp, Vomb, Björnstorp tillsammans med ytterligare 25 omkringliggande byar i Skåne.

Vi kör även ut förbeställda matkassar.

Hos oss hittar ni produkter från bl.a. Tockafarmen, Eriksgården, Lantchark, Sjöbo slakteri och Conditori Centrum.

 

Optool

Process and materials for replication of structures
  • OpTools business is to develop and supply replication solutions for production.
  • The company focuses on offering the most competitive Cost effective solutions.

 

 

Telavox

 

Telavox är ett mjukvaruföretag inom telekom med över 20 års erfarenhet av att främja givande samtal. Vårt huvudkontor ligger i Malmö och vi har anställda världen över.

Vår ledstjärna har alltid varit att göra det enklare för våra kunder att kommunicera och ha samtal som bidrar till deras framgång. Men att göra saker och ting enklare kräver hårt arbete. Därför består vår vardag av att lyssna på våra kunder, lära känna deras problem och förenkla deras kommunikation.

Svensk innovationskultur är vårt arv. Vi går i stora innovatörers fotspår, likt Eva De la Gardie, Alfred Nobel, Gustaf de Laval, Ingvar Kamprad och Lars Magnus Ericsson.

Vår erfarenhet av innovation inom telekom, tech och IT beror på att vi är en nation som förlitar sig på en mindre samling människor med effektiva, smarta och flexibla lösningar – istället för att vara beroende av en stor befolkning.

 

Cloudo

 

Cloudo är en komplett, oberoende leverantör av produkter samt tjänster inom IT. Vi är inte ensamma på området men noggranna med att urskilja oss. Vi ser till att våra kunder, liten som stor blir nöjda oavsett vad.

Detta har vi gjort i över 20 år. Följer man detta enkla recept uppstår ofta möjligheten att utveckla samarbete med er som kund och att bli en helhetspartner för dig och ditt företag.

 

 

Elmyra

TILLGÄNGLIGHET OCH HÖG SERVICENIVÅ ÄR DET VI EFTERSTRÄVAR PÅ ELMYRA.

 

Bra kundrelationer och hög kvalitet på arbetet.

 

Kunden skall vara nöjd efter ett besök.

Vi är den lille installatören som utgår från Veberöd, nära till alla stora städer i södra Skåne. Efter många år i branschen så var det dags att ta steget ut och förvalta sina egna kunder själv. Vi står för hög service och kundkontakten är väldigt viktig för oss.

 
 
 
 
 
 
Sponsorer