Romelecupen
Dags att anmäla sig till Romelecupen 2018.

Cupen spelas lördag och söndag vecka 3-6 i Idrottshallen i Veberöd.Staffans veckorapport vecka 42
2017-10-16 16:09

Hej alla VAIF:are och andra läsare,

Inne i det absoluta slutskedet av årets seriespel och när ni läser denna text återstår 1 match för F 13 på fredag borta och mer än 500 matcher spelade i årets seriespel!

Än en gång imponerande siffra!

Kvalet igång och vi gratulerar Blentarps BK som återvänder till division 5 efter ett par år i division 6. Sövde IF 2-1 hemma men förlust 3-1 borta och kvar i division 6 (kanske bäst så?).

Janstorps AIF-Hamnaskogs IS 1-1 och returmatch på lördag.

Om ca 5 timmar avspark i Norrköping och resultaten med oss denna helg och bucklan och allsvensk serievinst ligger där och väntar och undertecknad intar Glorias kl. 18.00 för en god bit mat och något att svälja ner maten också med haha.


Läs mer

Staffan inför helgen 13-15 oktober
2017-10-14 13:26

Hej alla VAIF:are och andra läsare,

Den sista spelomgången för årets säsong och 7 matcher i Cumap, hör ryktesvägen dock att det finns ytterligare ett par matcher som flyttats sent och troligtvis spel in i nästa vecka också. Tur att konstgräset finns för de båda naturgräsplanerna är stängda för säsongen.

Kval i helgen och skönt att vår förening ej är inblandad i år alla minns förra året och Södra Sandby IF i dubbelmöte.

Träningsuppehåll gäller för herrtruppen och startar igen den 24 oktober (läs under Herrar A som coachen skriver på nu d v s Daniel) träningsstart dagen efter att MFF mött AIK i Malmö.


Läs mer

Staffans veckorapport vecka 41
2017-10-09 16:51

Hej alla VAIF:are och andra läsare,

Sista omgången för de flesta av föreningens ungdomslag och (17 lag av 24 färdigspelade) och 6 till 7 matcher finns kvar alla uppskjutna eller framflyttade i höst och ska nu spelas.

Kommer med stor sannolikhet ej att godkännas nästa år att spela efter sista omgången som i år skulle vara den 8 oktober.

Talas om ca 120 matcher som ej är spelade ännu.


Läs mer

Staffan inför helgen 6-8 oktober
2017-10-05 22:11

Hej alla VAIF:are och andra läsare,

Första helgen i oktober nästan och med glädje konstaterar undertecknad att Herrar A spelat färdigt i tävlingssammanhang denna säsong. Träningsuppehåll tre veckor.

Division 4 spel även 2018 och vi kan följa kvalet på håll. Janstorps AIF vann borta i onsdags mot Sjöbo IF med 3-2 och retur nu på lördag och vinnaren ställs mot Hanaskogs IS som kommer att bli ett tufft motstånd för vilket lag av dessa två som går vidare. Bra form den senaste tiden och rätt övertygad på att Hanaskogs IS klarar av detta kval i ett dubbelmöte.

Redan klart med ny tränare i Daniel Lindgren mest känd för oss "gamlingar" som Daniel Jönsson. Förde upp BK Flagg i division 3 och nu senast i IFK Trelleborg också i division 3. Enligt undertecknad har föreningen fått ett kanonnamn hit till Veberöds AIF och Daniel startar den 1 november.

Läs på hemsidan om honom www.vaif.se eller en större intervju på www.fotbollskane.se


Läs mer

Ny tränare för herrlaget i Veberöds AIF
2017-10-04 12:57

Ny tränare för herrlaget i Veberöds AIF

Daniel "Danne" Lindgren, 38 år bosatt i Malmö med fru och två döttrar. Tidigare verksam som huvudtränare i BK Flagg där det blev hela sex säsonger, kommer närmast från två säsonger med huvuduppdrag i IFK Trelleborg. Danne arbetar som idrottslärare på Oxievångsskolan i Malmö och har genomgått SVFF:S tränarutbildning bas.

 

Daniels ord ”Varför Vaif”?

En förening med tydlig struktur, organisation och engagemang genom sin svart-vita tråd som grund. Klubben presenterade en otroligt väl genomarbetad profilbild av den tränare som de sökte, vilket motsvarar mina värderingar och målbilder. Här finns underlag i föreningen för att ta ytterligare kliv och med duktiga ungdomar på uppgång, samt kontinuitet i arbetet, så är jag övertygad om att vi kan utvecklas tillsammans. Jag ser med tillförsikt fram emot ett spännande samarbete med VAIF!

 

Föreningen tackar Leif Engqvist för hans idoga arbete med seniortruppen. Vi tackar också Leifs stab för väl utfört uppdrag.    

 

Nyheter från våra lag
Herrar A, 13/10 16:39 
Herrar A, 06/10 19:16 
Herrar A, 05/10 22:13 
 
Sponsorer