Respekt - Ärlighet - Ödmjukhet - Föredöme
Herrar A

Vinst mot Trelleborg på bortaplan 2-0
2020-09-25 15:26

Vi vinner borta mot IFK Trelleborg med 2–0 efter 1–0 i halvlek, och där vi gör en strålande bra laginsats från alla fötter denna kväll.

Vi hade Koffe avstängd så vi flyttade in Isac i mitten och startade med Martin P på högerbacken och vilken match dessa två killar gör!

En måste match för oss då vi behövde 3 poäng till för att vara klara för nästa års Div. 3 och det fixade vi igår. Vi är 6 poäng mer och 15 plus mål tillgodo på Kulladals FF med två matcher kvar så det känns väl ganska säkert.

1–0 och sitt första mål för året gör Eric på en snygg genomskärare från Henke där han enkelt spelar förbi målvakten. Sedan har han faktiskt ett kanonläge till att göra två noll, men målvakten gör en bra räddning på hans skott.

En bra första halvlek där vi ligger rätt och jobbar hårt och skapar faktiskt flera bra målchanser mot dem.

Andra halvlek startar med ett friläge på Besnik redan efter 37 sek, där han avslutar bra men målvakten kommer ut bra och räddar skottet.

Vi bytar ut Henke efter ca 60 min och Magic kommer in på mitten och gör ett strålande bra inhopp där.

Eric går ut efter 75 min och Viktor kommer in och skapar flera bra målchanser där vi kunde dödat matchen och gör ett kanoninhopp.

2–0 skulle komma 88 min genom Axel som också gör sitt första mål för året på en genom skärare från Besnik där han kommer fri och spelar bollen mellan målvakten bens och vilken känsla det var för alla.

Detta står sig tiden ut och en seger som betyder mycket för VAIF och laget som innebär nytt spel i Div. 3 nästa år.

Stort plus till alla i laget som jobbade stenhårt för VAIF och alla därtill som gjorde detta till en av våra bättre matcher i år.

Måste hylla Ted som visade en enorm moral, och var överallt på planen och gjorde en 5 stjärnig match.

Nu är vi lediga i helgen och suger på denna karamell, och så ser vi fram mot en härlig avslutning hemma mot Högaborgs BK nästa söndag.