Respekt - Ärlighet - Ödmjukhet - Föredöme
HJ19

Derbyseger mot Genarps IF
2022-02-28 22:31

Matchens första chans skapade vi, då Viggo passade Ahmad A som frispelade Hugo men Hugos avslut gick bredvid målet. Istället stack nabon Genarps IF upp och kontrade in 1-0 via ett fint inspel och ett säkert avslut. Vi dominerade matchbilden mer och mer ju längre halvleken led och vi skapade ett par bra chanser, där den främsta fick Viggo efter ett fint inspel av Hugo. Genarp hade därefter en frispark i stolpen och returen styrdes/blockades och gick ribba över.

I halvlek byttes det friskt i båda lagen och vi skickade in fem nya killar. Andra halvlek dominerades fullständigt av oss, där Genarp knappt kom över halvplan. Vi skruvade upp bolltempot och till slut fick vi utdelning. Första målet gjordes av Max efter assist av Viggo. Efter sin assist kunde Viggo göra vårt andra mål, detta på en retur efter ett avslut av Ahmad S. Max var därefter ytterst nära att göra sitt andra mål, efter ett fint inspel av Linus (skottet räddas av en utespelare på mållinjen). Istället fick Max göra sitt andra mål på en slagen hörna direkt i mål. Matchens sista mål gjorde Linus efter ett kanonskott.

Målskyttar var Max Modi M 2 st, Viggo L samt Linus L.

Dagens matchtrupp: Ahmad A, Ahmad S, Algot F, Anton W, Elliot A, Hugo L, Kevin V, Leo N, Linus L, Max Modi M, Noel A, Sager A, Valter T, Vidar H, Viggo L och Zani H.